Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

DOD Ls475w+ (9d. 88234. C0e)

Ingyenes házhozszállítás 30 000 Ft vásárlási érték felett.

Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett
125 690 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
alza.hu
Termékleírás
Autóskamera Full HD rögzítéssel és akár 60 fps képfrekvenciával. GPS a helyzetmeghatározáshoz, üvegoptika, akár 12800 ISO, WDR 2.0. Sony Starvis érzékelő a teljes sötétségben történő rögzítéshez.

Prémium minőségű Autóskamera, amellyel a legigényesebb felhasználók is elégedettek lesznek

Az egész EÚ-ban történő használatra (tehát Ausztriában, Németországban és a többi tagállamban) szóló tanúsítvánnyal rendelkező Autóskamera. Megfelel a műszaki szabványok feltételeinek és gépkocsiban használható.

SONY STARVIS Érzékelő – (Star visibility vagy láthatóság a csillagfényben)

6G üveglencse – hat üvegréteg kombinációja, kiválóan éles, tiszta és nem torzított kép. 10× Speed GPS processzorral rendelkezik, a leggyorsabb autós GPS technológia biztosítja a gépkocsi pontos sebességének figyelését és helyzetét az utakon. A kamerához vadonatúj, megújított designú és tökéletesített számítógépes szoftver – a DOD GPS 2.0 player is jár.

Fontos előnye a parkolómód funkciójának tökéletesített rendszere, új generáció, amely megkezdi a felvétel rögzítését már 15 másodperccel azelőtt, ahogy mozgást érzékel. Ez garantálja, hogy az események elejétől a végéig megörökítődnek. Ha folytatod az utadat, a kamera ismét átkapcsol a ciklikus vezetésrögzítés módba.

A kamera egyszerűen a gépkocsi szélvédőjére rögzíthető a tapadókorongokkal ellátott tartó segítségével, amely könnyen a kamerára csatolható. Széles 145° látószög, ami rögzíti a gépkocsi előtt és oldalainál történő eseményeket, valamint automata időkalibráció a GPS segítségével. Egészen biztosan hasznát veszed a GPS Logger funkciónak is, azaz útjaidról készült felvételeknek (GPS helyszín-meghatározás, aktuális sebesség). A videofelvételeket számítógépeden nézheted meg a csatolt szoftverrel. Ideális cégek számára az alkalmazottak, professzionális sofőrök utainak ellenőrzésére. A kamera 12 / 24 V-ra csatlakoztatható, tehát nem csak személygépkocsikban, hanem más gépkocsikban is, pl. kamionban vagy autóbuszban is probléma nélkül használható. Baleset, hirtelen fékezés vagy az autó megbillenése esetén a kamera G-érzékelővel van ellátva, amely védi a fájlokat ütközéskor. Akárcsak vészhelyzet esetén lehetővé teszi a felhasználó számára a létező fájlok manuális védelmét az „SOS“ nyomógomb megnyomásával.  

FULL HD 1080p felbontás 60 fps mellett
Mérsékli a kép elmosódásának mértékét mozgás közben
Kiterjesztett ISO terjedelem egészen ISO 12800-ig
Előrehaladott WDR 2.0 technológia – lenyűgöző videofelvétel bármilyen fénynél
Állítható kör polárszűrő
Parkolás felügyelő
1080p @ 60fps kinematikus videó rögzítése – Stabil és folyamatos videofelvétel-készítést tesz lehetővé a felhasználó számára 1080p felbontással és 60 felvétel másodpercenként gyorsasággal, ami növeli a látható részletek számát.

A kép elmosódásának mérséklése mozgás közben – A többi sofőr túl gyorsan vezet és a rendszámuk elmosódhat a videón ? A kép elmosódásának mozgás során történő mérséklését lehetővé tevő technológia a gyorsan mozgó tárgyakról készült felvételek élességének növelésére alkalmas.

ISO 12800-ra kibővített ISO terjedelem – DOD LS475W+ új fokozott érzékenységű SONY STARVIS CMO érzékelővel rendelkezik, nemcsak a normál fényhez, hanem a gyengébb fényviszonyokhoz. A kibővített terjedelem fokozza az éjjel gyorsan mozgó tárgyak élességét. Így most a kamerával még több részlet rögzíthető rendkívül rossz fényviszonyok mellett is.

ISO 12800-ra kibővített ISO terjedelem – DOD LS475W+ új fokozott érzékenységű SONY STARVIS CMO érzékelővel rendelkezik, nemcsak a normál fényhez, hanem a gyengébb fényviszonyokhoz is. A kibővített terjedelem fokozza az éjjel gyorsan mozgó tárgyak élességét. Így most a kamerával még több részlet rögzíthető rendkívül rossz fényviszonyok mellett is.

Előrehaladott WDR 2.0 technológia – Lenyűgöző videó bármilyen fényviszony mellett és mindig kiegyensúlyozott expozíció. Élesebb éjszakai felvételeket készít, és csökkenti az erős fényexpozíciót a minél szebb kép elérése érdekében.

Nagy f / 1.6 fényrekesz, nagy teljesítmény gyenge fény esetén is – A rekesz mérete révén felvételkészítéskor rengeteg érzékelőre eső fényt visszaver. Minél nagyobb rekesz (kisebb f érték), annál több fényt fog fel a kamera érzékelője. A legszélesebb rekesznek köszönhetően, amely 66%-kal nagyobb a piacon lévő konkurenciáéhoz viszonyítva, a DOD kamera a legélesebb képet készíti

6G éles üveglencse – a hat réteg üvegből készült lencse lenyűgözően tiszta és nem deformált képet nyújt

széles 145° látószög – Széles 145° látószög mellett történő felvételkészítés az optimális fedettségért és élességért. A kamera rendkívül széles látószögű objektívvel van ellátva, amely erősíti a képrögzítés terjedelmét, ugyanis a panorámás kilátás a gépkocsiból minden oldalt torzítás nélkül magába foglal (tehát nincs deformált kép).

Állítható kör polárszűrő – hatékonyan mérsékli a fényvisszaverődést – Az állítható szűrő mérsékli a szélvédő káprázását és egyben fokozza a kép telítettségét. Csökkenti a nem kívánatos visszaverődést és a nagymértékű expozíciót vagy polarizációs hatást, a legjobb minőségű képek készítése és az objektív kímélése érdekében.

Nagy 3"-os LCD kijelző – 3" 16: 9 széles kijelző – a kamera nagy szélesszögű kijelzővel rendelkezik, amely éles és megfelelően nagy képet nyújt, ami alkalmas a beállítások megjelenítésére és a videofelvételek közvetlenül a kamera kijelzőjén történő lejátszására.

Nagy teljesítményű Li-on akku 900 mAh. Tápforrás hiánya esetén növeli a megfigyelés idejét (parkolómód), ezáltal nagyobb védelmet nyújt.

Parkolás felügyelő – Ezzel a parkolás felügyelővel akkor is nyugodt lehetsz, ha leparkolod és elhagyod az autódat. Tökéletesített parkolómód, amely a gépkocsi elhagyását követő 10 perc elteltével automatikusan bekapcsol. Ha folytatod az utadat, a kamera ismét átkapcsol a vezetésrögzítés módba. A SONY STRAVIS érzékelő segítségével az elülső kamera számára éjjel is forradalmi éjjeli látást biztosít, mégpedig teljes sötétben is.

Parkolás felügyelő – Mozgás érzékelése, illetve ütközés esetén megkezdi a videofelvétel rögzítését és lezárja a a fájlt. Az autóskamera már 15 másodperccel a mozgás érzékelése vagy az ütközés előtt megkezdi a felvételkészítést, ami garantálja, hogy a felvételen a teljes esemény, elejétől a végéig látható lesz. Ennek feltétele, hogy a kamera az autó akkumulátorán keresztül legyen táplálva a DOD DP4 tartós szereléshez szükséges kábelkészlet segítségével.

GPS processzor 10 Hz sebességgel – Beépített leggyorsabb GPS rendszer 10 Hz sebességgel, pontosabb adatokat rögzít a gépkocsi elhelyezkedését és sebességét illetően. Lehetővé teszi az útvonal rögzítését a térképen a videó DOD lejátszó alkalmazásban történő nézése mellett. Az autóskamera a jelenleg leggyorsabban frissülő GPS-t használja.

DOD GPS lejátszó V2.0 – A DOD GPS Player 2.0 új verziója tökéletesített felhasználói felülettel most még áttekinthetőbb. FULL HD videofelvételeket jelenít meg valós időben olyan adatokkal, mint például a gépkocsi sebessége, gps koordináták, túlterhelés stb. Internetes csatlakozással megjeleníti a gépkocsi aktuális helyzetét a Google maps térképen.

Sebességmérő műszerek felismerése – A rendszer figyelmeztet, ha sebességkorlátozáshoz közeledsz, ahol sebességmérő műszer lehet elhelyezve, hogy időben lassíthass. Elkerülöd a közlekedési csapdát és mindig kezedben tarthatod a vezetést. Jelenleg a rendszer az alábbi államokat támogatja: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.

Idő és dátum szinkronizálása – Az idő automatikus, kézi időbeállítástól független beállítása. A beépített 10× speed GPS processzorral képes feltüntetni a pontos helyi kalibrált időt és azt automatikusan elmenteni a kamera memóriájába.

Útanalízis – Új funkció az A-ból B pontba tartó út távolságának, időtartamának és átlagsebességének kiszámítására. Például az útanalízissel megállapíthatod otthonodból munkahelyedre vezető legrövidebb vagy leggyorsabb utat. Az idő- és üzemanyagspórlás rendkívül takarékos és praktikus módja.

G-érzékelő adatvédelem ütközés esetén. – Ütközés, vészfékezés vagy a gépkocsi megbillenése esetén automatikusan védeni fog minden elmentett és aktuális felvételt. Ennek a funkciónak köszönhetően a fontos fájlok nem lesznek törölve illetve átírva, még időeltolódással történő rögzítés esetén sem.

Fájlok kézi lezárása – SOS védelem – Vészhelyzet esetén lehetővé teszi a felhasználó számára a meglévő felvételek védelmét az „SOS“ nyomógomb hosszú megnyomásával, ami megőrzi a rögzítőben lévő fájlt és megakadályozza annak más fájllal történő átírását.

Automata rögzítés és kikapcsolás – A gépkocsi beindítását követően a kamera automatikusan megkezdi a felvételkészítést. Ezenkívül a készülék a gépkocsival együtt automatikusan kikapcsol anélkül, hogy bármilyen gombot megnyomnál.

Hurokrögzítés – Ciklikus felvétel – Ha a behelyezett micro SD kártya tárhelye megtelt, automatikusan átírhatja a régebbi fájlokat újabbakkal, tehát a fájlok folyamatosan egymás által törlődnek.

Jelszóvédelem – A jelszó beállítását követően elkerülheted, hogy valaki videofelvételeidet / fényképeidet megsemmisítse. Ez egy rendkívül hasznos funkció a saját sofőrrel rendelkező cégek számára.

128 GB Micro SD kártya támogatása – 4× nagyobb memória kompatibilitás a régebbi kameramodellekhez viszonyítva, akár 128 GB micro SD támogatottság több, mint 18 órás felvétellel.

Videofelvétel felbontása 1920×1080 / 60fps
SONY STARVIS CMOS érzékelő
Széles, 145° látószögű objektív
Fényrekesz f/1.6
Akár 12800 ISO érzékenység
3" TFT LCD kijelző 16: 9
A mikrofon és hangszóró a csomagolás részét képezi
Li-ion akkumulátor 3,7 V 900 mAh kapacitással
Méretek és súly

112,6 × 71,9 × 36,4 mm
145gÍgy is ismerheti: LS 475 W, LS475W, LS 475W+, LS475 W+
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.