Nextbase 4063

Nextbase 4063

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Nextbase termékek: Nextbase Autós kamera

TrueCam A7s GPS Autós kamera 49 990 Ft-tól TrueCam A7s GPS LAMAX Drive C3 Autós kamera 12 899 Ft-tól LAMAX Drive C3 VIOFO A119 Autós kamera 37 220 Ft-tól VIOFO A119 Mio MiVue C312 Autós kamera 19 600 Ft-tól Mio MiVue C312

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Felvételi mód Full HD kamera

Képérzékelő

Szenzor típusa CMOS

Videó

Videó maximális felbontása 1920 x 1080

Kijelző

Kijelző Van
Kijelző típusa Színes kijelző
Kijelző mérete 2.7 inch
Elforgatható kijelző Nincs

Támogatott memóriakártyák

Secure Digital Nem
SDHC Nem
MicroSD Igen
MicroSDHC Igen
Memory Stick Pro Duo Nem
Memory Stick Micro Nem

Csatlakozók

USB Van

További tulajdonságok

GPS vevő Van
Beépített Wi-Fi Van

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Nextbase 4063 - Autós Kamera DVR      Okos befektetés Akár baleseteket szeretne rögzíteni, akár egy meteoritot, amely éjszaka megvilágítja az eget, a Car DVR - Nextbase 4063 okos befektetés. Könnyen elhelyezhető bármilyen autóban, és vezetés közben a kamera automatikusan rögzíti a megtett utat, de mindent, ami érdekes az utadon. Látta, hogy valaki megelőzte a lámpaoszlopot? Felveheti. Látta azt a régi autót a forgalomban? Most megmutathatja barátai felvételeit. Láttál egy gyönyörű naplementét? Közvetlenül a facebook oldalán teheti fel.   Személyi védelem A Nextbase 4063 autós videokamera az az elfogulatlan tanú, akivel szerencsétlen baleseti esetekben folyamatosan az autóban van. Ezenkívül a kamera lehet az utolsó szó a biztosító előtt, vagy használhatja a kamerát a rendőrség bizonyítékaként.   Gyönyörű ünnepi emlékek Ha hihetetlen tájakkal érkezik, és be van kapcsolva a Car Camera DVR - Nextbase 4063, azonnal felvehet mindent körülötted. Ezenkívül a beépített Wi-Fi funkcióval azonnal elküldheti a képeket barátainak, vagy közvetlenül a közösségi hálózatokon teheti közzé.   Vezetés közben filmezel Amíg az autó mozog, a Nextbase 4063 DVR automatikusan rögzíti az útvonalat vagy mindent, ami érdekes az Ön módján. Kompakt méretekkel könnyen felszerelhető bármely autóba. A 2,7 hüvelykes színes LCD képernyő pedig lehetővé teszi a filmek és a renderelt képek egyszerű megtekintését.   Wi-Fi. IOS és Android alkalmazás Autós DVR - A Nextbase 4063 beépített Wi-Fi-vel rendelkezik. Így letöltheti a felvételeket közvetlenül okostelefonjára, és megoszthatja azokat barátaival, családtagjaival, vagy könnyebben elküldheti őket a biztosító társaságoknak. A FinalCam alkalmazás mind az IOS, mind az Android számára elérhető.   Fokozott védelem A beépített GPS lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározza tartózkodási helyét utazás közben. A kamera rögzíti a GPS koordinátákat, a dátumot és az időt; és az útvonal később megtekinthető a térképen a mellékelt PC / MAC lejátszó szoftver segítségével. Ütés esetén a beépített G érzékelő automatikusan megvédi a felvételt, és megakadályozza a fájlok felülírását, automatikus zárolását és mentését. Az egyes fájlok védettek lesznek, beleértve a lejátszási módban történő megtekintést is.   Nagyon jó minőségű videó és fotó képek Autós DVR - A Nextbase 4063 kiváló minőségű felvételt biztosít 1920 x 1080P Full HD-ig, de a képeket éjszaka is nagyon jó színtelítettséggel, a Sony CMOS 2.0M PIXEL érzékelőn keresztül. Ezenkívül állóképeket is készít a rendelkezésre álló sokféle beállítással. Mozgásérzékelés 150 ° -os látószöggelA mellékelt érzékelő a kamera 150 ° -os látószögében történő bármilyen mozgás esetén kiváltja a videofelvételt. Így felügyelheti autóját a parkolóban vagy bármilyen más olyan helyzetben, ahol nincs jelen. Ha a fényképezőgépet külső áramforráshoz csatlakoztatja, akkor ez a funkció folyamatosan aktív lehet.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.