Ajánlataink a termékre

 

VG Visszapillantóra rögzíthető Full HD autós kamera, 170 fokban, parkolásfigyelő funkció (10098)

7 290 Ft
Raktáron
irány a bolt »
homemode.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 7 290 Ft

Termékleírás
Visszapillantóra rögzíthető Full HD autós vezetésrögzítő kamera
  • Az  akkumulátor nélküli kialakítás biztonságosabb,  és teljesen kiküszöböli a természetes robbanás veszélyét.   Beépített G-szenzorral  rendelkezik,  amely reagál az autó ütközésére, automatikusan lezárja az aktuális  videót, és elmenti a releváns felvételeket.
  • A kamera közvetlenül csatlakozik  az autó  tápegységéhez  , kiküszöbölve az akkumulátor töltésének problémáját, és biztosítja a zavartalan működést.
  • A kamerát a gyújtásbiztosítékhoz (ACC) és egy állandó biztosítékhoz kell csatlakoztatni.
  • A beépített Wi-Fi modulnak köszönhetően  a kamera csatlakozik az okostelefonhoz, így kényelmesen megtekintheti és kezelheti felvételeit egy dedikált mobilalkalmazáson keresztül.
  • A parkolásfigyelő funkció  akkor is működik, ha a jármű ki van kapcsolva. A kamera automatikusan rögzíti az autó körüli mozgásokat, teljes védelmet nyújtva a sérülések és lopások ellen.
 MŰSZAKI ADATOK: ✅ Termékkód:  10089 ✅ Felbontás:  HD (1280 x 720), Full HD (1920 x 1080) ✅ Android 4.4 és újabb  verziókkal működik ✅  G-szenzor ✅ Betekintési szög  170 fok ✅ Sebességmérő ✅ Öntapadós rögzítés ✅ Automatikus rögzítés ✅ Méretek:  12,5 cm x 7 cm x 8 cm ✅ Szín:  fekete A SZETT TARTALMAZZA: ☑️ Autókamera ☑️ Videokábel 2,6m ☑️ Eredeti csomagolás  

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.